Smidig webbplatslösning för bostadsrättsföreningar

Det är numera ganska vanligt att erbjuda mallade webbplatslösningar för föreningar i olika sammanhang. Nu har detta även nått bostadsrättsföreningarna.

Framförallt är det vanligt inom idrottsrörelsen att erbjuda helhetslösningar för föreningar på lägre nivå att ta fram en webbplats utan större krångel och som levererar en bra lösning till föreningen. Grundpaketet brukar normalt sett vara gratis och annonsfinansierat, men kan sedan byggas på med olika funktioner för låga kostnader och med annonsfria webbplatser. Exempel på sådana lösningar är till exempel laget.se och svenskalag.se.

logo

Nu finns det dock en motsvarande lösning även för Sveriges bostadsrättsföreningar, åtminstone de som är anslutna till HSB Fastighetsförvaltning. Företaget erbjuder nu nämligen en webbplats som följer HSB:s grafiska riktlinjer och som bostadsrättsföreningar i behov av en webbplats kan köpa för att anpassa utifrån sina egna preferenser.

Registreringskostnaden är överkomlig med tanke på att den inkluderar domänregistrering, mailadress och fri support. En årskostnad följer därefter, men HSB bjuder på det första året.

HSB Förvaltning i HSB Göta erbjuder fastighetsförvaltning i bland annat Jönköping och Halmstad och tillhandahåller tjänster inom ekonomisk och teknisk förvaltning.

Läs mer om HSB Förvaltning på företagets webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *