Nya FIFA 15 – helt fantastiskt grafikmässigt

FIFA 15 är ute nu. Och efter att ha spelat det en gång är de flesta fast. Det är ett otroligt bra jobb gjort av EA, företaget som gör FIFA-spelen. Man tror varje år att det detta kommer de inte att kunna göra bättre nästa år, skillnaden till nästa FIFA kan inte vara speciellt stor. Men man bli ofta förvånad. Även denna gång alltså.

FIFA 15Spelet är som det alltid varit ett fantastiskt roligt spel att spela både själv och tillsammans med kompisar. Man kan spela karriär-stil och vara sitt favoritlag, köpa in de spelarna man själv tycker bäst om och sedan vinna turneringarna, stora som små, ute i världen. Detta är givetvis väldigt roligt, men det roligaste är nog att spela tillsammans eller emot kompisar. Då kan man spela turneringar och lära sig av varandras misstag och självklart utnyttja dem så väl man kan.

Detta nya FIFA 15 är helt fantastiskt grafikmässigt. Man kan se vilka spelare man styr hur tydligt som helst från ”spel-läget”, alltså uppifrån när man ser hela planen. Spelarna har samma slags springstil som de har i verkligheten. När man ser spelarna i närbild, till exempel efter mål eller när någon får ett kort från domaren, är grafiken slående. Det är så likt att jag känner folk som trott att det varit match på riktigt när vi spelat.

Det mest utstickande med detta senaste FIFA är de små detaljerna som spelarna gör. De spelare man inte styr agerar individuellt som de gör i verkligheten och tillsammans som lag som just det laget gör i verkligheten. De håller exempelvis sina händer bakom kroppen när de täcker skott innanför straffområdet.

Spelet finns sedan en tid tillbaka att köpa hos de flesta leverantörerna och många lockar till köp med en rabattkod. Till exempel CDON, där du just nu kan få gratis frakt, om du köper FIFA 15 med en rabattkod från CDON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *