Styr värmen med din telefon

Att kunna styra värmen i ditt hus med din iPhone är nu något som de flesta tillverkare av värmepumpar tillåter dig att göra. Hur enkelt och smidigt som helst, och helt klart värt några extra hundralappar, eller vad säger ni? Tycker ni det låter som en onödig sak att kunna göra? Det tycker inte jag.

Tänk om du åker på semester och sedan kommer hem till ett hus som inte är tillräckligt varmt, då loggar du bara in på din telefon och sätter igång värmen någon timme innan du ska komma hem. För när du är borta behöver du ju faktiskt inte ha ett lika varmt hus, du sparar alltså både energi och pengar. Bra va?

Förutom att höja temperaturen kan du även enkelt se så att allt står rätt till när du inte är hemma. Om något skulle gå sönder eller om det plötsligt skulle bli väldigt kallt i huset kan du få reda på det direkt. Så vad säger ni, rätt gott ändå va?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *