Kompletta verktyg för byggföretag

Handen på hjärtat, hantverkare, hur många olika tjänster använder du i tjänsten för att hantera kundfordringar, leverantörsfakturor, tidredovisning, projekt, ÄTA-projekt och personalliggare? Risken finns att det är ganska många, det är inte heller helt ovanligt om vi tittar runt på hur situationen ser ut för byggföretag, snickare, VVS-tekniker, elektriker och målare. Ja, egentligen alla typer av hantverkare. Vi ska idag vara digitala till 100 procent men tyvärr resulterar det oftast i att vår strävan blir till en belastning snarare än ett hjälpmedel.

Som tur är finns bra lösningar, tjänster som är så pass välutvecklade att de innehåller samtliga dessa tjänster. En sådan, som vi har gått igenom och testat, är bygglet.com som låter sina användare – mot betalning naturligtvis – utnyttja alla dessa tjänster. Det här är ett skalbart system som passar allt från den lilla firman till större byggföretag med en administration. Tack vare möjligheten att lägga upp enskilda administratörer är det här därför ett system som passar så gott som alla bolagsstorlekar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *